Alles is energie

Het werken met energie is een holistische geneeswijze, die energieblokkades in het lichaam weer in beweging brengt, hierdoor is het lichaam in staat zichzelf te helen. Ons lichaam bestaat uit energieproducerende deeltjes die steeds in bewegingzijn , alles en iedereen bestaat uit vibrerende/trillende energie. Zoal Einstein al zei, alles is energie.

Nu is het mooie dat jezelf invloed hebt op je energiesysteem, door je gedachten kun je zelfs je energie al laten dalen of stijgen, gebruik je lelijke woorden voor jezelf of een ander dan zal je energie dalen, praat je liefdevol tegen jezel dan zal het stijgen. In een groep waar je samen werkt met energie stijgt de energie ook en ga je samen de trilling verhogen.

Rust in jezelf vinden waardoor je trilling verhoogt, dit kan via meditatie, bewust wandelen in de natuur eigenlijk alles waar je bewust mee bezig bent kan je helpen de trilling te verhogen. Je gaat je neutraler voelen, minder opwindig, boosheid (je wordt wel boos en dat mag maar je voelt ook de rust in jezelf, het neemt je niet over),  eventueel ademhoefeningen of de  ho oponopono, dankbaarheid helpt je ook meer in jezelf te zijn.

Deel deze pagina