13. feb, 2015

Wekelijkse Channelings 2015

Channelings 2015

Waar je ook bent, hoe je je ook voelt, weet dat er altijd hulp voor jou is. Wat je situatie ook is, al lijkt het uitzichtloos. Bid tot God, spreek de engelen aan om jou hulp te bieden. Zij zijn er voor jou, laat je niet tegen houden door je ego die zegt dat je geen hulp moet vragen "je kunt het toch wel alleen, zwakkeling". Het zal je proberen tegen te werken, maar als jij voelt dat het iets voor je kan doen. Sluit dan je ogen, word stil van binnen en vraag hulp!

9-02-2015

2-02-2015 Weet jij dat je het verschil kunt maken. Het verschil tussen je goed voelen of niet, een ander een helpende hand toe steken als dit nodig is Een vriendelijk woord, jij kunt het verschil maken in de wereld om je heen. Schenk aandacht aan mensen, dieren en de natuur om jou heen, voel wat dit voor jou doet.

26-01-2015 Wanneer je voelt dat je niet weet wat je zeggen moet.. is zwijgen soms goed.Soms is het ook nodig om er doorheen te breken. Zeg wat je voelt, mits jij je veilig voelt. Als dat niet het geval is bespreek dan met iemand waar jij je wel veilig bij voelt, hoe het met je is en wat je kwijt wilt. Blijf niet te lang lopen met zorgen maar vraag om hulp. Vraag iemand om naar je te luisteren. Het kan je al zoveel verlichten.

19-01-2015 Op het pad waar jij je bevind kom je soms dingen tegen die moeilijk zijn. Kijk er naar onderzoek het en voel wat je er mee wilt doen. Soms valt het niet mee om moeilijke dingen te onderzoeken en laat je het liever voor wat het is. Voor jou is het zaak om te kijken wat jij wilt, Vind jezelf in Liefde en kijk naar jezelf in Liefde!

12-01-2015 Op welk pad bevind jij je, sta je te kijken hoe je het zal gaan aanpakken, of ben je dichtgeslagen. Zijn de antwoorden zoek, ga dan in jezelf voelen wat het antwoord is op wat jij nodig hebt, Moet je nu een beslissing nemen of juist niet.. is het misschien de bedoeling dat je afwacht. Als je stil staat bij jezelf, zal het antwoord duidelijk worden. Jij en jij alleen weet wat goed is voor jou!

5-01-2015 Wat ligt er in jouw vermogen, hoe sterk ben jij, ben je van plan dit ook te gaan gebruiken. Laat je weerstand los en ga eens kijken wat er achter zit. Voel hoe jij kunt bereiken wat je graag wilt. Als jij in jezelf gaat kijken/voelen, weet je wat goed is voor jou zonder dat je een ander daarmee beschadigt. Volg je hart, volg je gevoel en doe wat goed voor je is!

Deel deze pagina