Behandeling

In de behandeling is afstemming belangrijk zodat jij via massage/aanraking, energie en ademhaling beter je lijf te gaat voelen en dat je voelt wat er werkelijk in jou omgaat.

Waar heb je last van waar komt de pijn vandaan door het te voelen en te accepteren dat het er is kan het veranderen. Het kan je geest meer ontspannen waardoor je beter in je vel komt.  Massage kan ontspanning brengen en je daardoor meer bewust  laten worden van je lichaam, je voelt wat er zich afspeelt in jou, waardoor je allerter kunt reageren op wat je nodig hebt.

Maar ook als je pijn hebt is het een mogelijkheid om je bewuster te worden van wat er speelt in jouw leven. Hoe is het met je en waar komt de pijn vandaan, soms heb je pijn omdat je het geestelijk zwaar hebt, je lijf kan je dan waarschuwen. Vaak hebben we al wat signalen genegeerd voor we er naar luisteren. 

Voor dat jij komt focus ik me al op jou, dan trek ik een kaart voor je, ik schrijf dit voor je op en lees het voor zodat jij inzicht kan krijgen in wat er speelt, jij nodig hebt of waar je bent op dit moment. (je mag ook altijd aangeven als je het niet wilt)

In overleg kijken we of we ademhalingsoefeningen doen of waar jij gemasseerd/aangeraakt wilt worden als dit voor jou goed voelt gaan we samen de massage aan, jij geeft aan hoe jij het ervaart, wat er gebeurt met jou of wat je anders wilt.   

 Vanuit rust en aandacht jezelf helen.

Wanneer kan het iets voor je betekenen:

* als je niet goed in je vel zit

* bij emotionele problemen

* bij stress of gespannen gevoel, burnout          

 * bij nekklachten of vastzittende schouders 

 * ben je vermoeid of heb je rugpijn

 * bij klachten zonder duidelijke oorzaak               

*hoog gevoeligheid (hsp)                         

 * bij pijn aan armen of benen

 * bij menstruatieklachten, hoofdpijn, migraine

 * bij psychische klachten

* tijdens zwangerschap of net daarna

* bij chronische vermoeidheid

* bij relatieproblemen

* problemen op  het werk

* scheiding

* vage klachten

* of zit je in een periode waar rouw  of verlies een rol spelen (zoals scheiding, ruzie met je kind, je kind  die het huis verlaat) 


Maak ruimte voor jezelf om hier mee aan de slag te gaan. 

Deel deze pagina