Adem

Wat is adem een belangrijk deel van mijn leven geworden. Natuurlijk is adem altijd belangrijk want we kunnen niet zonder. Maar door mijn opleiding bij Herleva waar ik voor ademcoach heb geleerd is mij heel erg duidelijk geworden wat de adem met je doet. De verbondenademhaling helpt met het verwerken van emoties, wat een geweldig systeem, het kan best pittig zijn als je onverwerkte emoties hebt, maar zo bijzonder. 

Verbondenademhaling: Negatieve ervaringen en trauma's uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Door in een ademsessie onze adem steeds meer te verruimen, laten we steeds meer toe in ons leven. Onverwerkte trauma's en emoties uit het verleden kunnen worden losgelaten en hiervoor in de plaats komt vertrouwen, rust en gezondheid.In een ademsessie kunnen gesloten gebieden worden geopend, het is ook reinigend voor je lijf.

Wim Hof Methode: Deze methode is een fysieke, het schoont het lichaam op, maakt het lichaam vitaler en helpt tegen verzuring

Hart coherentieDit is de ademhaling waarmee je systeem weer rustig wordt. je ademt 4 tellen in door de neus en 6 tellen uit door de mond.

Deel deze pagina